Aleksandra Prijović se stidi prošlosti: “Izbrišite moje snimke sa romskih svadbi, ja sam sada Brenina snaha”(Video) – Skandal STARS

Aleksandra Prijović se stidi prošlosti: “Izbrišite moje snimke sa romskih svadbi, ja sam sada Brenina snaha”(Video)

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Aleksandra Prijović se stidi prošlosti: “Izbrišite moje snimke sa romskih svadbi, ja sam sada Brenina snaha”(Video)

Aleksandra Prijović je jako poznata pjevačica. Ona je u žižu interesovanja ušla kada se takmičila u jednom od najpoznatijih muzičkih takmičenja. Svi znamo da su u pitanju Zvezde Granda. Poslije ovog takmičenja je nastavila da se trudi i bori, a kao što i sami vidite to se itekako isplati.

Ona je prvenstveno željela da pjeva svagdje, nijednu tezgu nije odbijala, jer je smatrala da joj je to dobro za reklamu. Nikada joj nije smetalo da se snimamo, niti da te snimke okačimo na youtube. Ja sam na taj način dobio reklamu, ali i ona.

Ja sam bio njen harkonikaš kada bi pjevala privatna veselja i svadbe, sada traži da sve izbrišem, samota je, izbrisat ću, ali mislim da nikada niko ne treba zaboraviti odakle je počeo. Žao mi je što neću dobiti više novca na preglede jer je bilo mnogo pregleda na te snimke.- rekao je harmonikaš Borko Radivojević.

Kada je Aleksandra uvidjela d aza njenu karijeru joj više neće trebati pjevanje po svadbama i privatinm veseljma, potraživala je da se sve snimke sa Youtuba na kojima ona pjeva obrišu.

Loading..