Bila je debela i imala je više od 100 kilograma, sada je Ana Nikolić podigla majicu i pokazala mišiće – Začepila je usta svim kritičarima (Foto) – Skandal STARS

Bila je debela i imala je više od 100 kilograma, sada je Ana Nikolić podigla majicu i pokazala mišiće – Začepila je usta svim kritičarima (Foto)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Bila je debela i imala je više od 100 kilograma, sada je Ana Nikolić podigla majicu i pokazala mišiće – Začepila je usta svim kritičarima (Foto)

Ana Nikolić je sigurno jedna od pjevačica koja je bila među najzgodnijim na estradi, ali nakon što se porodila i dobila kćerkicu Taru, ona se naglo ugojila, a njena kilaža je u jednom trenutku bila i trocidrena.

Imala je preko stotinu kilograma, a neki mediji su pisali da je ona otišla i čak na 125 kilograma. Riješila je Ana nakon razvoda od Raste i ismijavanja od strane medija da smrša, da povrati svoju staru liniju i tako svima zapuši usta.

Sad se pojavio novi video zapis koji vam pokazuje kako sad izgleda Ana Nikolić a mi vam u prilogu ostavljamo da se i sami uvjerite u ono o čemu mi pričamo.

Dijeta s niskom razinom ugljikohidrata ili dijeta ograničena na ugljikohidrate (CRD) dijeta je koja ograničava potrošnju ugljikohidrata u odnosu na prosječnu prehranu. Hrana sa visokim udjelom ugljikohidrata (npr. Šećer, kruh, tjestenina) je ograničena i zamjenjuje je hranom koja sadrži veći postotak masti i bjelančevina (npr. Meso, perad, riba, školjke, jaja, sir, orasi i sjemenke), kao kao i hrana sa niskim udjelom ugljikohidrata (npr. špinat, kelj, čvarci, koprive i drugo vlaknasto povrće).

Postoji nedostatak standardizacije o tome koliko dijeta s ugljikohidratima treba imati malo ugljikohidrata, a ovo je komplicirano istraživanje. Jedna definicija, s američke Akademije obiteljskih liječnika, određuje dijetu s niskim udjelom ugljikohidrata kao dijetu koja ima manje od 20% ugljikohidrata.

Nema dobrih dokaza da dijeta sa niskim udjelom ugljikohidrata daje posebne zdravstvene koristi osim gubitka kilograma, gdje dijeta sa niskim ugljikohidratima postiže rezultate slične drugim dijetama, jer je gubitak težine uglavnom određen ograničenjem kalorija i pridržavanjem.

Loading..