Bila je najljepša učesnica emisije ‘Život na vagi’: Danas ima 70 kilograma manje, oči će vam stati kad vidite kako izgleda (Foto) – Skandal STARS

Bila je najljepša učesnica emisije ‘Život na vagi’: Danas ima 70 kilograma manje, oči će vam stati kad vidite kako izgleda (Foto)

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Bila je najljepša učesnica emisije ‘Život na vagi’: Danas ima 70 kilograma manje, oči će vam stati kad vidite kako izgleda (Foto)

Nina Martina Korbar je učestvovala u jednom jako gledanom takmičenju, a kao što i po samom naslovu možete vidjeti radi se o takmičenju pod nazivom Zivot na vadi. Ona je u takmičenje došla sa 150 kilograma i uspijela je da skine preko 70. Naime, ona je bila najljepša učesnica ovog takmičenja, a imala je 26 godina.

Ona je ovo iskoristila kao lekciju svog života i odlučila je da i drugim ljudima na neki način pomogne da smršaju. iskoristila je današnje društvene mreže, pa putem njih daje savjete ljudima kako mogu skinuti višak kilograma:

Dnevno unosim oko 1700 ili 1800 kalorija, trudim se da imam što više obroka dnevno, ponekad je to pet obroka u toku dana, ponekad se sve svede na dva obroka, sve zavisi koliko vremena imam. Preporučujem vam da ne idete na dijete.

Dijete nemaju funkciju, držala sam dijete, razne, ali nije bilo učinka, jedino je dobro ukoliko morate skinuti par kilograma u kratkom vremenu. Sve što skinete za taj kratak period pomoću dijete se vrati jako brzo nazad na vas. – piše ona.

Loading..