“Bila sam na moru par dana sa sestrom i izašle smo sa nekim drugaricama u grad, oko 01:30 posle ponoći..” – Skandal STARS

“Bila sam na moru par dana sa sestrom i izašle smo sa nekim drugaricama u grad, oko 01:30 posle ponoći..”

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on “Bila sam na moru par dana sa sestrom i izašle smo sa nekim drugaricama u grad, oko 01:30 posle ponoći..”

Ovdje vam donosimo još jednu ispovijest: “Bila sam na moru par dana sa sestrom i izašle smo s nekim drugaricama u grad. Sve je bilo lijepo, a onda sam oko pola 2 ujutru imala bolove u stomaku. Morala sam hitno u WC. Zato mi se nije ostajalo u gradu, ali nisam htjela ni njoj da kvarim provod.

Rekla sam kako ću pozvati taksi, a da one ostanu u gradu. Moja sestra je rekla kako me ne može pustiti samu i da će ići sa mnom. Opet sam joj rekla da nema potrebe za tim, ali me nije slušala. Vidjela sam da joj se ostaje, ali je ipak nisam mogla ubijediti da ne ide sa mnom.

Kada smo došle u apartman, ona je počela da galami na mene. Govorila je kako sam joj uništila provod. Da samo znam za momka i da nemam prijatelja. Inače se udajem uskoro, a uvezi sam 6 godina.

Moja sestra je starija od mene dvije godine i skoro je izašla iz duge veze. Razumijem da joj je teško zbog svega, ali ne shvatam kako mi može ovakve riječi uputiti jer nisam mogla duže ostati?”

Loading..