Bile su joj potrebne samo 2 minute da je zamrzi čitav svet (Video) – Skandal STARS

Bile su joj potrebne samo 2 minute da je zamrzi čitav svet (Video)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Bile su joj potrebne samo 2 minute da je zamrzi čitav svet (Video)

Evolucija društvenih mreža i rast njihove popularnosti u svijet je donio mnoga nova zanimanja kojima se svi koji imaju petlju da se nose sa javnosti i da se znaju ponašati ispred kamera mogu obogatiti uz veoma malo truda. YouTube je postao nešto čime se danas i djeca počinju baviti a samo izlaganje maloljetnika ogromnim količinama korisnika na ovoj mreži je nešto sa čime se mnogi roditelji ne slažu, ali naravnon neki i dopuštaju svojoj djeci da krenu na taj životni put.

Danas vam donosimo jedan video kako se ovaj posao Youtubera radi na pogrešan način. Naime ova djevojka je odlučila da podijeli sa svijetom jednu veoma tužnu novost u svome životu, a koja je izazvala bijes u svima koji su pogledali video. Naime glavno mišljenje o njenom videu jeste da je ona jedno razmaženo derište koje nema pojma šta sve ima na ovome svijetu, a mnogi nemaju ni blizu kao ona.

U videu možete pogledati kako je ona veoma tužna i ljuta na svoje roditelje jer su joj oni naime kupili mobitel od 700 dolara, kada je ona baš htjela onaj od 780 dolara. Ovaj problem nije jedino što je izazvalo ljutnju kod mnogih, naravno svi su ovo uveliko osuđivali ali ono što je sljedeće uradila je ono zbog čega ju je gotovo svaki korisnik zamrzio nakon što je pregledao ovaj video.

U svoj ljutnji oko dobijanja telefona koji nije željela ona je ogrebala jedan od svojih čak pet skupocjenih laptopa. Ona je pokušala objasniti svima zašto joj je baš potrebno svih 5 laptopa u životu, a nakon drugoga već je svima bilo dosta slušanja onoga što ona ima da kaže. Na kraju ona čak traži i donacije od svojih “fanova” da bi mogla kupiti sebi ponovno novi laptop, jer kako ona kaže roditelji joj više ne daju ništa novca.

Loading..