“Bio sam siguran u to da je moja devojka sa mnom zbog para, onda sam otkrio istinu..” – Skandal STARS

“Bio sam siguran u to da je moja devojka sa mnom zbog para, onda sam otkrio istinu..”

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on “Bio sam siguran u to da je moja devojka sa mnom zbog para, onda sam otkrio istinu..”

Pojedine osobe ulaze u veze zbog materijalnih stvari, ne zbog ljubavi. Ovaj mladić je htio provjeriti da li je njegova djevojka sa njim iz ljubavi ili para.

” Bio sam ubjeđen da je djevojka sa mnom zbog para. Iz bogate sam porodice i od fakulteta još radim u porodičnoj firmi. Dešavalo se da neko prokomentariše kako je ona sa mnom zbog novca, pa sam i ja p0sumnjao.

Zato sam joj rekao kako je firma pr0pala i da sam izgubio sve. Rekao sam da će mi čak oduzeti i stan. Htio sam da vidim njenu reakciju, da li će ostati sa mnom ili ne. Inače smo u vezi već tri godine.

Mjesec dana sam glumio. Živio sam kod njenih, spavali u njenoj sobi i, ako mi vjerujete, to su mi bili najljepši dani. Još mi je rekla da je našla posao kako bi nam pomogla. Bio sam sretan jer nije sa mnom zbog novca.

Ovo je pokazatelj da me voli i da je sa mnom iz ljubavi. Bilo mi je kriv0 jer sam sumnja0 u nju. Onda sam joj priznao o čemu je riječ. Rekao sam joj da sam slaga0. Onda sam je zaprosio.

Prvo me 0šamarila jer sam dovodio njenu ljubav u pitanje. Na brak je sreća pristala. Sretan sam što je imam.”

Kakvo je vaše mišljenje o ovome? Da li podržavate ovakva iskušenja ili mislite da nije uredu? Da li biste tek tako prešli preko toga što vam partner nije vjerovao? Danas su mnoge vrijednosti iskrivljene, pa nije ni čudno što se toliko pr0blema i javlja.

Loading..