Bogdanina majka Danijela otvoreno o svim detaljima sa svadbe: “Emocije su nabujale, nisam htela da slušam tu pesmu” – Skandal STARS

Bogdanina majka Danijela otvoreno o svim detaljima sa svadbe: “Emocije su nabujale, nisam htela da slušam tu pesmu”

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Bogdanina majka Danijela otvoreno o svim detaljima sa svadbe: “Emocije su nabujale, nisam htela da slušam tu pesmu”

Dan nakon cjenčanja Veljka i Bogdane Rađnatović, mladina majka Danijela i sestra Nataša, napravile su proslavu u Titelu, gdje su pozvale drage ljude. Danijela priznaje da je promukla od pjevanja, ali i da se rasplakala od silne sreće. “Na svadbi sam htjela izbjeći tihnekoliko pjesama o udaji kćerke, ali je muzika baš nekoliko njih zasvirala. Probala sam biti jaka i suzdržati suze, ali emocije su me nadjačale.

Nisam bila tužna, nego sam plakala od sreće”, izjavila je Danijela i dodala je da je fascinirana količinom detalja na svadbi, sve od slavlja u domu i pucanja u jabuku, pa sve do crkvenog zavjetovanja i veselja u elitnoj hotelskoj sali. “Činilo mi se kao da sam u bajci.

Sala je bila neprikosnoveno uređena. Baš sam zadovoljna što je sve proteklo fenomenalno. Mladenci su bili toliko sretni, da kad sam ih vidjela kako su nasmijani i zaljubljeni, srce mi je bilo puno. Mislim da još uvijek nisam bila svjesna broja ljudi koji je došao u Titel. Jednostavno nisam mogla proći do supruga i Cece, u trenutku kada je Veljko gađao jabuku. Bukvalno sam se morala gurati sa ljudima.

Posebno mi je drago da se nije desio niti jedan incident, iako je sve vrvjelo od ljudi. U ponedjeljak smo odmarali, ali utorak je dan kada smo se vratili svakodnevnim obavezama. Mora da se radi.” veselo je prokomentarisala bogdanina majka, koja je vidno oduševljena načinom kako je proteklo svo veselje.

Loading..