Bujna Bosanka mami poglede gdje god se pojavi: Obara s nogu slikama na Instagramu (Foto) – Skandal STARS

Bujna Bosanka mami poglede gdje god se pojavi: Obara s nogu slikama na Instagramu (Foto)

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Bujna Bosanka mami poglede gdje god se pojavi: Obara s nogu slikama na Instagramu (Foto)

U zadnje vrijeme imamo prilike vidjeti djevojke koje na društvenim mrežama ističu svoj 0bline i imaju dosta pratioca na istim. Ova djevojka je postala veoma popularna na društvenim mrežama, a najviše zbog svojih 0blina.

Danas mnoge djevojke kače svoje prov0kativne slike i na taj način dobiju dosta pratioca na društvenim mrežama.To je nekako najlakši način, zar ne? Većina njih uradi estetske 0peracije kako bi dobili takve 0bline.

Kao što smo već dosta puta rekli kako ne treba pretjerivati s njima. Uredu je uraditi nešto umjereno, ali svaka pretjerivanja su zaista l0ša. Možete totalni promijeniti svoj izgled i čak se una’kaziti. To vam svakako nije potrebno.

Dosta djevojaka kači svoje prov0kativne slike na društvenim mrežama. To je najlakši način da dođete do pažnje, ali ne i najbolji. Da li se slažete s tim? Nemojte da vam fizički izgled bude jedino što možete da ponudite.

Nekako većina tih djevojaka fura isti fazon. Nije bilo teško to primjetiti. Sada je riječ o još jednoj djevojci koja je postala poznata zahvaljujući svojim 0blinama. Njeno ime je Ines Helena. Živi u Švedskoj, a porijeklom je iz BiH.

Njene slike su prov0kativnih izdanja i vjerujemo da se muškarcima posebno dopadaju. Oni ipak čine većinu pratioca ovakvih profila. Skupila je preko milion pratioca uz ovakve slike. Da, dobro ste pročitali.

Sigurno da većina muškaraca spada u sve te pratioce. Šta kažete ove slike? Mislite li da pretjeruje s isticanjem svojim 0blina?

Loading..