Ceca donela konačnu odluku: Povlači se sa estrade i pokreće novi biznis, evo čime će se od sada baviti – Skandal STARS

Ceca donela konačnu odluku: Povlači se sa estrade i pokreće novi biznis, evo čime će se od sada baviti

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Ceca donela konačnu odluku: Povlači se sa estrade i pokreće novi biznis, evo čime će se od sada baviti

Svi znamo da je Ceca pokrenula biznis sa parfeom pod nazivom IIIusion by Ceca, koij je da napomenemo jako dobro prošao, ona je doniela odluku da napreduje u svojoj industriji, te da napravi korak dalje u svemu tome.

Svetlana Ceca Ražnatović je počela da sa svojim stručnim timom razrađuje plan za pokretanje nove linije mejkapa. Naime, svi koji su bliski pjevačici imali su mišljenje da ona to treba uraditi, a kako ona navodi i njeni fanovi su joj pisali to.

Kao početak uzela je da ta paleta budu samo ruževi, ona želi da vidi kako će sve to da ide, da li će uspjeti, kako će se pokazati, poslije bi radila na puderima, rumenilima, sjenkama i drugim stvarima za šminkanje.

Fanovi joj godinama unazad pišu poruke koju šminku koristi, mole je da pokrene neku svoju kozmetiku kako bi oni mogli da je kupuju. Vjerujemo da je sada ispunila snove mnogih ljudi, ali i svoj san, jer je potajno i ona sve to željela. – rekao je izvor koji je jako dobro obavješten.

Loading..