Ceca se pojavila u sali bez trunke šminke: Pevačica neprepoznatljiva: “Na šta ovo liči” (Foto) – Skandal STARS

Ceca se pojavila u sali bez trunke šminke: Pevačica neprepoznatljiva: “Na šta ovo liči” (Foto)

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Ceca se pojavila u sali bez trunke šminke: Pevačica neprepoznatljiva: “Na šta ovo liči” (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović je jako prepoznatljiva srpska pjevačica, mnogo ljudi voli i cijeni njen rad, ali postoje i oni što zbog određenih razloga ne vole i ne podržavaju ovu pjevačicu. Bez obzira kojoj skupini pripadali, niko ne može osporiti to da Ceca ima izuzetno dobro izgrađenu karijeru.

Ona je jako mlada počela da pjeva, kao i svaka druga pjevačica svoju karijeru je otpočela pjevanjem na svadbama, privatnim slavljima i veseljima. Imala je sree u životu da upozna svog muža Arkana koji joj je pomogao da se istakne u masi.

Ona je izdala mnogo albuma, a većina njenih pjesama su dobro ispraćene pjesme i pravi hitovi. Svi znamo da je ona u kasnim godinama, ali idalje vodi računa o svom izgledu. Ona se na javnoj sceni uvijek pojavljuje dotjerana.

Na sebi uvijek ima markiranu i dobro usklađenu odjeću, te lijepu šminku. Ona je ovoga puta došla u nešto drugačijem izdanju. U salu je došla bez trunku šminke, pa su je pred svim prisutnim ljudima šminkeri šminkali.

Ona nema komplekse da se u javnosti pojavi tako, na čemu joj svi mogu čestitati. Pogledajte kako ona izgleda bez šminke:

Loading..