Cela Srbija plače od smeha zbog ove slike sa svadbe: Popravit će vam dan ova devojka i njen smisao za humor (Foto) – Skandal STARS

Cela Srbija plače od smeha zbog ove slike sa svadbe: Popravit će vam dan ova devojka i njen smisao za humor (Foto)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Cela Srbija plače od smeha zbog ove slike sa svadbe: Popravit će vam dan ova devojka i njen smisao za humor (Foto)

Vjenčanja su nešto za šta mnogi planiraju svoje outfite mjesecima a to je ogromno slavlje koje se pamti dugi niz godina i kojega se čitava naša porodica sjeća. Obično se na njima okuplja sva šira familija tako da sve ono što se desimo sigurno će svi upamtiti a priče će se širiti generacijama. Danas vam donosimo fotografiju jedne djevojke koja je bila glavna tema čak i pored novoga bračnog para a ono što je uradila mnogi će smatrati brilijantnim, ali ipak smiješnim do bola.

Njene fotografije su vrlo brzo postale viralne na internetu, a mnogi su zaplakali od smijeha kada su ih ugledali. Naima izgleda da je ona bila jedna od onih koja nije mjesecima planirala šta će obući na svadbu tako da je ona došla na nju nespremna. Štikle inače mogu biti veoma neudobne i neugodne za nositi tokom čitavog dana hodanja i plesanja, tako da mnoge žene odluče ponijeti rezervnu udobniju obuću ali ona izgleda se nije toga sjetila.

Kada je došla na svadbu imalo je šta da je iznenadi, slavlje je bilo smješteno na svadbi a njene štikle su bile za svega osim za travnate podloge. Naime naša djevojka nije odlučila da odustane od svadbe ili da se preobuje već je potražila efikasnije rješenje.

Njeno rješenje možda nije elegantno, ali njega se vjerovatno nijedna druga ne bi sjetila. Ona je odlučila da stavi dasku ispod sebe tako da bi ona mogla da stoji na ravnoj i tvdoj površini. Još jednom je dokazala da su žene zaista majstori koji se mogu izvući iz bilo koje situacije.

Loading..