Da li možete pogoditi koja pevačica se nalazi na slici: Nije Lepa Brena, ni Sneki, a danas je jedna od najzgodnijih na estradi (Foto) – Skandal STARS

Da li možete pogoditi koja pevačica se nalazi na slici: Nije Lepa Brena, ni Sneki, a danas je jedna od najzgodnijih na estradi (Foto)

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Da li možete pogoditi koja pevačica se nalazi na slici: Nije Lepa Brena, ni Sneki, a danas je jedna od najzgodnijih na estradi (Foto)

Cesto na drustvenim mrezama imamo priliku da vidimo stare slike nekih zaista poznatih licnosti iz naseg regiona, a nije rijetkost ni da ih na istim zaista ne mozemo ni da prepoznamo. Takav slucaj vam donosimo I u nasem danasnjem clanku, a kad na kraju cujete o kome je rijec, sigurni smo da ni vama nece biti svejedno kako niste uspjeli da prepoznate bas ovu dame koju svi znate sa nase domace estrade.

Naime, ova slika koju vam donosimo u nasem danasnjem clanku je nastala 1987. godine, a promjena koja se desila ovoj djevojci sa slike u posljednjih trideset godina je u najmanju ruku nevjerovatna. Ostat cete bez daha kad cujete o kome je rijec. Da li vi imate neku ideju?

Naime, rijec je o Sanji Djordjevic, pjevacici koja je inace rodjena u Crnoj Gori, ali je ipak odrasla u glavnom gradu Bosne I Hercegovine. Muzika je oduvijek bila njena ljubav, pa je ona ucila pjevanje, kasnije je imala I svoju grupu, ali je bez obzira na to sto joj je muzika bila strast, ipak upisala I fakultet.

U Sarajevu je upravo upoznala I svog sadasnjeg supruga, Petra Djordjevica, koji je inace fudbaler FK Zeljeznicara. Sanja je postala majka sa nepunih 20 godina, a tada je na svijet donijela djevojcicu kojoj su ponosni roditelji odlucili da daju ime Ivana.

Kako god, sigurno se I vi morate na kraju sloziti s nama da Sanja danas ni ne lici vise na mladju verziju sebe. Da li vama izgleda bolje sad ili prije?

Loading..