Da li vam je moć zapažanja dobra: Pokušajte pronaći osmicu u moru devetki za manje od jedne minute – Skandal STARS

Da li vam je moć zapažanja dobra: Pokušajte pronaći osmicu u moru devetki za manje od jedne minute

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Da li vam je moć zapažanja dobra: Pokušajte pronaći osmicu u moru devetki za manje od jedne minute

Volite li testove znanja, zabavne testove, psiho testove, testove inteligencije?

Internet je danas prepun testova, mozga i testova pomoću kojih možete, navodno i barem grubo, utvrditi neke svoje karakterne osobine ili mentalne sposobnosti.

Iako su mnogi od ovih testova, zadaci mozga, rebusi napravljeni za čisti užitak, ipak postoje testovi koji vam mogu dati određene rezultate, ovisno o području testa. Ako ništa drugo, dobri su za razbijanje dosade tijekom ovih vrućih i parnih dana, zar ne?

Bilo je vrlo popularno svaki tjedan odlaziti u kioske da bi pokupio najnovije časopise, koji su bili prepuni testova, osmerostruke, rebulacije, križaljke za koje mnogi stručnjaci kažu da su vrlo korisni, posebno pri određivanju nekih znanja, održavanju memorije, kao a kad se pojave prvi znakovi demencije.

U ovom modernom danu mnogo je lakše smisliti takav sadržaj, dva tri klika i tu ste u zemlji ispitivanja, mozgalica, pitanja i odgovora.

Osobito su, barem u posljednje vrijeme, popularni kvizovi u kojima na temelju vaših odgovora određuju neke od vaših karakternih osobina, želja, težnji, poziva, talenata.

Popularnost potrebe za rješavanjem zagonetki ne umanjuje se, a možda je i popularnija nego ikad, a barem na ovaj način ljudi, rješavanjem različitih testova likova i psiho testovima, žele utjehu u svojim neuspjesima ili manjim uspjesima u životu.

Puno je testova koji pokazuju i neke vaše fizičke sposobnosti, pa smo za vas sastavili mali test koji će pokazati koliko je vaš vid dobar i koliko je vaša moć promatranja.

Potrebno vam je samo da za manje od 30 sekundi pronađete osam u moru devetki i možete potvrditi da su vam vid i moć promatranja iznad prosjeka. Ništa više od 30 sekundi smatra se neuspjehom.

Pokušajte:

Loading..