Devojke iz dana u dan dokazuju da idealna figura ne postoji, a njihove slike postale su hit – Skandal STARS

Devojke iz dana u dan dokazuju da idealna figura ne postoji, a njihove slike postale su hit

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Devojke iz dana u dan dokazuju da idealna figura ne postoji, a njihove slike postale su hit

Ne treba puno vremena da nešto postane trend. Tako na društvenim mrežama postoji trend koji postaje veoma popularan. Svi znamo da nije isto ono što vidimo na slikama i u realnosti. Barem u većini slučajeva. Mi smo često podložni tome da toliko vjerujemo onome što vidimo na slici, pa se tome i divimo.

Onda ostanemo bez teksta kada vidimo da nije ni blizu onoga što smo mislili da je. Koliko puta ste se divili gledajući slike poznatih, pa se onda loše osjećali jer ne izgledate tako? Pa, prije nego počnete da im se divite, pomislite na fotošop i silnu šminku koju koriste na tim slikama.

Onda vam sve to neće izgledati tako divno. I poznate ličnosti imaju nedostatke, ali ih vješto sakrivaju. Kada se slikaju, djevojke prave što bolje poze kako bi istakle ono što im se dopada i sakrile neke nedostatke. I sami možete da procijenite da to kako ćete ispasti na slici zavisi od poze i ugla slikanja.

Čak i osobe koje su veoma zgodne, ne ispadnu uvijek lijepo. Na to utiče taj ugao slikanja kojeg smo spomenuli. Na internetu je postalo hit da se djevojke slikaju tako da vam pokažu koliko ugao i način poziranja utiče na to kako ćete ispasti na slikama.

Ove djevojke su pokazale sve nedostatke koji se vrlo lako prekriju za društvene mreže. Šta kažete na ovo? Vidimo da su djevojke lijepe i zgodne, ali kada se slikaju na drugačiji način, onda sve to ne dolazi do izražaja. Vidite kako nije sve onako kako mislimo da jeste, zato se malo opustite.

Loading..