Dio emisije “Zvezda Granda” koji se ne snima nikad, sada isplivala strašna istina: Saša priznao, gledaoci ogorčeni – Skandal STARS

Dio emisije “Zvezda Granda” koji se ne snima nikad, sada isplivala strašna istina: Saša priznao, gledaoci ogorčeni

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Dio emisije “Zvezda Granda” koji se ne snima nikad, sada isplivala strašna istina: Saša priznao, gledaoci ogorčeni

Takmičenje pod nazivom Zvezde Granda je jedno od najgledanijih i najboljih muzičkih takmičenja, to svi znamo. Upoznati smo sa činjenicom da su današnje mnoge velike zvijezde svoju karijeru počele baš kao kandidati ovog takmičenja.

Moramo istaći da je od osobe do osobe koliki će uspjeh postići nakon ovog takmičenja, jer neki su uspjeli da izgrade zavidne karijere, zbog svog truda i borbe, dok su neki sa druge strane nakon takmičenja pali u zaborav i nisu se nigdje pojavljivali.

Zanimljiva činjenica je da žiri bira kandidate za povratak iz baraža, ali gledaocima se nije svidjelo što oni nemaju uvid u to, pa su se pitali zašto se osoba koja će se vratiti u takmičenje iz baraža bira u tajnosti? Saša Popović je onda otkrio kako on nikada ne bi dozvolio da se velike i žustre svađe emituju i snimaju.

Zbog toga on nikada ne želi d aemituje kako to članovi žirija odlučuju koji će kandidat koji pjeva u baražu se vratiti u sljedeći krug takmičenja Zvezde Granda:

Treba svi da gledaju i da se snima kako se članovi žirija kolju dok biraju ko će se vratiti? – pitala je Snežana, a Saša je dodao: Ja to ne mogu, niti želim da čujem.

Loading..