Dragana Mirković ipak prokomentarisala svadbu Cecinog sina: Bila je dovoljna samo jedna reč da kaže sve što ima – Skandal STARS

Dragana Mirković ipak prokomentarisala svadbu Cecinog sina: Bila je dovoljna samo jedna reč da kaže sve što ima

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Dragana Mirković ipak prokomentarisala svadbu Cecinog sina: Bila je dovoljna samo jedna reč da kaže sve što ima

Trenutni vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, na svadbu Veljka Rađnatovića i Bogdabe Rodić, došao je u pratnji svoje supruge. Željko je bio pod uticajem cijelog događaja, pa se oglasio i putem društvene mređe Twitter.

Njegove riječi su bile: “Brat, svadbe su uvijek svečana i lijepa stvar, natjerali su me da se full kostimiram sa sve palačinkom za Veljkovu svadbu, nije lako izdržati okovratnike ali dress code je code pa sad, valjda se snalazim nekako”. Supruga i on su na Instagramu objavili i jednu fotografiju sa svadbe, a interesantno je kako je sliku prokomentarisala i Dragana Mirković, za koju se zna da je već duže vrijeme u svađi sa Cecom.

U komentaru ispod slike napisala je: “Uživajte”. Njihov loš odnos datira još iz devedesetih kada je pokojni Cecin muž, Željko Rađnatović Arkan krenuo u misiju da od Cece napravi najbolju pjevačicu na domaćoj sceni.

Jedina koja mu je bila prepreka u toj namjeri je bila Dragana Mirković. Naime, Lepa Brena i Vesna Zmijanac su do tada već prešle okvire Srbije i postale regionalne zvijezde. Arkan je tada, prema riječima medija, zabranio da Draganu pozivaju u emisije, a šoekulisalo se i da su sve nagrade unaprijed bile rezervisane.

Mirkovićeva nije htjela da vjerujte u te informacije te je bila mišljenja kako će je i dalje cijeniti, ukoliko nastavi da radi kao i do tada, ali navodno su je svi počeli izjegavati. Ceca je uz pomoć supruga i njegovih poznanstava, isplivala na sam vrh estrade, a Dragana je sve više i više nestajala. Postavlja se pitanje, šta bi bilo sa Dragane da nije upoznala Tonija i otišla živjeti u Beč.

Loading..