Dženifer Lopez u vjenčanici je prizor koji će se dugo pamtiti! (Foto) – Skandal STARS

Dženifer Lopez u vjenčanici je prizor koji će se dugo pamtiti! (Foto)

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Dženifer Lopez u vjenčanici je prizor koji će se dugo pamtiti! (Foto)

Naravno da su paparaci škljocali svojim fotoaparatima kao ludi dok je Džej Lo u bajkovitoj venčanici izlazila iz taksija na Menhetnu i ulazila u hotel, a okupio se i popriličan broj znatiželjnih koji su željeli dobro da proučiti kakva je venčanica Dženifer Lopez.

Šteta što njenog verenika Aleksa Rodrigeza s kojim se verila u martu nije bilo ni blizu – da je s njom pod ruku u smokingu prošetao pred okupljenima, eh, onda bi to bio dugo očekivani dan D, venčanje koje ovaj slavni par najavljuje već neko vreme. Ovako… reč je o samo još jednom verovatno opet uspešnom projektu pevačice-glumice.

Dženifer je, naime, snimljena u Njujorku, na setu filma “Merry Me”, a venčanica je tek kostim za ulogu u toj romantičnoj komediji. U filmu koji se snima prema romanu Bobija Krozbija ona glumi pop zvezdu koja neposredno pre venčanja u Medison Skver Gardenu sa svojim dečkom, rok zvezdom (glumi ga kolumbijski pevač Maluma) otkriva da ju je on prevario s njenom asistentkinjom.

Slomi se na sceni i nasumično iz publike izabere muškarca (Oven Vilson) da se u inat uda za njega… Nakon vrlo uspešnog filma “Prevarantkinje sa Vol Stita” Džej Lo očigledno ne staje sa karijerom glumice.

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Verenika Rodrigeza nije bilo, naravno, blizu, ali malo ko nije pomislio na venčanje koje par uskoro priprema. 44-godišnji bivši igrač bejzbola za kojeg se vežu brojne ljubavne veze nedavno je otkrio ponešto o tome: “Kad planirate venčanje sa Dženifer, vaše je samo da klimate glavom. Ona o svemu odlučuje. Ja ću se samo pojaviti tamo”.

Osim toga da će se ceremonija obaviti na nekoj dalekoj destinaciji, o venčanju se više ništa ne zna, ni šta će ko nositi, ni gde će tačno to biti, a sigurno neće biti ovih dana jer Džen je prezaposlena snimanjem filma. Doduše, na svom YouTube kanalu pevačica je još otkrila: “Volela bih veliko venčanje i volela bih ovog puta da se venčam u crkvi”.

Loading..