Fali vam novca i nemate sreće? Izbacite odma sljedeće stvari iz kuće – Skandal STARS

Fali vam novca i nemate sreće? Izbacite odma sljedeće stvari iz kuće

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Fali vam novca i nemate sreće? Izbacite odma sljedeće stvari iz kuće

Da li se žalite kako nemate novca? Promijenite ove stvari u vašem domu i primjetit ćete napredak. Možda niste znali da vaš dom dosta utiče na novac, ali i pozitivnu energiju. Kako biste unijeli pozitivnu energiju, ali i privukli novac u svoj dom, trebate da obratite pažnju na sljedeće:

Veoma je važno da vaš dom bude uredan. I vi sami se bolje osjećate u čistom prostoru, zar ne? Drugačiji je osjećaj kada dom nije u tom stanju. Praktikujte da izbacujete nepotrebne stvari.

Nemojte skupljati nešto što više ne koristite jer tako ne dozvoljavate novim, lijepim stvarima da uđu u vaš dom, ali i život. Također, nije dobro da vam sobe budu pretrpane, južna ili sjeverna strana ne trebaju biti pretrpane stvarima.

Bitno je da obratite pažnju i na kuhinju, te predmete koji se nalaze u njoj. Promijenite plastične posude koje su promijenile boju. Pored toga što nije baš zdravo jesti iz njih, ovako privlačite neg’tivnu energiju.

0krnjeno posuđe – Ako imate 0krnjenog posuđa, bilo bi dobro da i njega sklonite. Nipošto nemojte jesti iz takvog. Bolje kupite neko lijepo posuđe.

Zahrđali predmeti – Isto tako, nije dobro da koristite zahrđale predmete, pogotovo ne kada je riječ o kuhinjskom posuđu. Ono što često koristimo su kalupi, a oni brzo zahrđaju. Ukoliko to primjetite, nemojte više da koristite.

Vidimo kako neke stvari utiču na energiju, naše raspoloženje, život. Probajte da promijenite neke od ovih stvari i vidjet ćete kako će dosta toga postati bolje. Privući ćete pozitivnu energiju, novac.

Loading..