Glumila u filmu “Sivi kamion crvene boje”, nestala sa scene, a posle 15 godina izgleda nestvarno – kakva transformacija (Foto) – Skandal STARS

Glumila u filmu “Sivi kamion crvene boje”, nestala sa scene, a posle 15 godina izgleda nestvarno – kakva transformacija (Foto)

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Glumila u filmu “Sivi kamion crvene boje”, nestala sa scene, a posle 15 godina izgleda nestvarno – kakva transformacija (Foto)

Svi se sigurno sjećate popularnog filma: Sivi kamion crvene boje”. Prošlo je čak 15 godina od njegovog emitovanja. Ovaj film je bio dosta popularan i svi su ga tada odgledali. Riječ je o filmu u kojem su prikazane veoma smiiješne situacije. Možda se i sjećate nekih od njih. Glavni lik je vozač kamiona koji je još i daltonista. Njega tumči legendarni Žika Pavlović.

Aleksandra Balmazović je glumila Suzanu u ovoj čuvenoj komediji. Film je bio veoma uspješan, a ona je nakon njega putovala Evropom. Iskoristila je priliku da se bavi glumom, producira, a bavila se i humanitarnim radom. Danas živi u Sloveniji, a zanimljiva činjenica je da ona govori čak 5 jezika: slovenski, engleski, srpski, njemački i italijanski. Pravi je poliglota, zar ne? Ovdje možete da vidite kako to ona danas izgleda:

Sjećate li je se iz popularnog filma? Da li ste ga gledali? Ovdje možete da pogledate neke smiješne scene, pa se možda i prisjetite: Ako ste gledali ovaj film, šta mislite? Da li vam se dopao? Postoje ti neki filmovi koji se mogu više puta odgledati, bez pr0blema. Jednostavno se iznova i iznova smijete gledajući ih. Mi smatramo da je takav slučaj i sa ovim filmom.

U ovom periodu kada je emitovan i film: ” Sivi kamion crvene boje”, bile su emitovane mnoge domaće serije, kao i filmovi koji su bili veoma interesantni i zabavni. Dosta talentovanih glumaca je bilo uključeno u te projekte. Bilo bi dobro kada bi bilo više filmova i serija na taj fazon, zar nismo u pravu?

Loading..