Isplivala istina: Ana Brnabić zapravo nema nikakva roditeljska prava: Na ovo niko nije bio spreman! – Skandal STARS

Isplivala istina: Ana Brnabić zapravo nema nikakva roditeljska prava: Na ovo niko nije bio spreman!

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Isplivala istina: Ana Brnabić zapravo nema nikakva roditeljska prava: Na ovo niko nije bio spreman!

Istospolni brakovi su nešto što je veoma rijetko zakonom dozvoljeno u svijetu ali tako i na našim prostorima. Činjenica jeste da ovakvih parova ima sve više u svijetu i da oni napokon imaju priliku da progovore o tome i zbog toga u cijelom svijetu se održavaju parade, ali rijetko kada one rezultuju nastankom zakona da se istospolni brakovi dozvole.

U takve parove spada i premijerka Srbije Ana Brnabić i njena životna parnerica Milica Đurić. Njih dvije su dobile sina ali do skoro dok u jednom magazinu nisu iznijeli tu činjenicu, ni njih dvije nisu znale da Ana nema apsolutno nikakva prava na dijete. Ona se ne može smatrati roditeljom djeteta zato što istospolni brakovi u Srbiji nisu dozvoljeni.

U tom istom članku Ani su iznijeli jednu brutalnu istinu, a to je da ona zapravo nikada neće moći biti majka tog djeteta već da će se ona uvijek smatrati djetetovom dadiljom. Ona može davati djetetu svu ljubav ovoga svijeta, ali u eventualnom slučaju da se ona i Milica rastanu, ona ne bi imala nikakva prava na dijete, čak ni da ga viđa.

Naravno spomenuto je i da žena na takvom položaju bi lagano mogla tražiti promjene u zakonu da ovo promijeni, ali ona također malo iskorištava svoju poziciju te i da dođe do nekih ekstremnih situacija sigurni smo da bi ona našla neki način. Međutim ni ona neće zauvijek biti na toj poziciji zbog čega bi i ona jednoga dana mogla izgubiti prava na dijete. Činjenica jeste da se ovakve stvari često dešavaju i da će nastaviti biti problem sve dok se ne donese novi zakon.

Loading..