Isplivao spisak pevačica i starleta koje rade za uhapšenog makroa: Mnogi se tresu (Foto) – Skandal STARS

Isplivao spisak pevačica i starleta koje rade za uhapšenog makroa: Mnogi se tresu (Foto)

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Isplivao spisak pevačica i starleta koje rade za uhapšenog makroa: Mnogi se tresu (Foto)

O njemu se dosta piše ovih dana, a on je najveći i glavni makro, njegovo ime je svima poznato, Mihajlo Maksimović. Kako saznajemo on je krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu gdje su mu zaplijenjeni laptopi i mobilni telefoni.

Javnost je šokirana kada je vidjela koliko je on djevojaka podvodio, tereti se za organizaciju i prodaju ženskih tijela, tačnije za lančanu pro..tituciju. On je podvodio voditeljice, pjevačice, ali i starlete. Pronađene su njihove slike, imena ali i cjenovnik dama.

Kako saznajemo sa njim su u poslovnoj saradnji bile: Dušica Grabović, rijaliti učesnice Mina Vrbaški, Sanja Stanković, Ana Korač i Anđela Vještica. Mi smo došli do tačnog spiska svih poznatih dama koje su bile u ovom poslu, naime, one su sarađivale sa podvodnikom i svoje tijelo prodavale bogatim političarima, fudbalerima kao i biznismenima.

Zanimljiva činjenica je da su sve ove djevojke bile optuživanje da se bave prostitu…cijom. Mina Vrbaški je u rijaliti programu zadruga priznala da se bavila ovim poslom, ali Sanja Stanković i Ana Korać nikako ne žele da priznaju iako se nalaze u katalogu.

Loading..