“Izašla sam na sastanak s tipom kojeg sam upoznala u parku. Sjeli smo u slastičarnu i ja sam naručila coca-colu. Da bi mi na to on rekao:” – Skandal STARS

“Izašla sam na sastanak s tipom kojeg sam upoznala u parku. Sjeli smo u slastičarnu i ja sam naručila coca-colu. Da bi mi na to on rekao:”

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on “Izašla sam na sastanak s tipom kojeg sam upoznala u parku. Sjeli smo u slastičarnu i ja sam naručila coca-colu. Da bi mi na to on rekao:”

“Izašla sam na sastanak s tipom kojeg sam jednom prilikom upoznala u parku… Sjeli smo u slastičarnu i ja sam naručila Coca-Colu. Da bi mi na to on rekao: ” Zabavljao sam se sa mršavom djevojkom, a vidim ti si zaobljenija. Ta kola ti neće pomoći da smršaš.

Moraš da paziš, pa da budeš kao ona. Evo, dajem ti šansu da za mjesec dana smršaš 10 kila. Ne moraš ni jesti uopšte do tad, tek tada ću te željeti. ” Nisam vjerovala šta čujem. To su čule dvije djevojke za susjednim stolom. Potom su naručile tri kolača (jedan za mene) i sjele za naš sto.

Rekle su mu: ” E sad ćemo nas tri da jedemo i budemo sretne, a ti slobodni idi jer nisi dobrodošao u ovom društvu.” Posrami0 se. Nije znao šta reći. To se desilo prije nekoliko godina, ali su mi one postale najbolje drugarice.”

Mislimo da svako od nas ima barem jedno ne tako lijepo iskustvo sa prvim izlascima. Ne ispadne uvijek ta osoba onakva kakvom smo je možda zamišljali. Ne 0čajavajte jer niste jedini koji ste imali jedno takvo iskustvo.

Loading..