Izgubite kilograme dok spavate: Ovaj napitak uzimajte pre spavanja, nema te masti koja će se lepiti posle ovog – Skandal STARS

Izgubite kilograme dok spavate: Ovaj napitak uzimajte pre spavanja, nema te masti koja će se lepiti posle ovog

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Izgubite kilograme dok spavate: Ovaj napitak uzimajte pre spavanja, nema te masti koja će se lepiti posle ovog

Spavati i mršati, to bi bilo idealno zar ne?

Da li ćete vjerovati da je ovo itekako moguće.

Pročitajte tekst do kraja i objasnit ćemo vam o čemu se radi.

Nema više te masne naslage koja će vam se zalijepiti za bokove kada krenete piti ovaj moćni napitak od sastojaka koje zasigurno već imate u kući.

Svaka žena mašta o savršeno izvajanom tijelu bez onih kilogram-dva viška, kojih nikako da se riješi. Jedini pravi recept je zdrava ishrana uz fizičku aktivnost, mada je tu i jedan moćan prirodan napitak koji će pomoći baš kad je najkritičnije.

POTREBNI SU VAM SLIJEDEĆI SASTOJCI:

2 kašike sjeckanog peršuna,
1 šolja vode,
malo cimeta,
malo jabukovog sirćeta,
1 kašičica meda,
1 kašičica đumbira,
sok od 1 limuna
PRIPREMA:

Stavite vodu da proključa, dodajte peršun i ostavite da se ohladi. Procijedite, pa ubacite i ostale sastojke. Pijte ovaj napitak svako večer sat vremena pred spavanje dvije sedmice. Ako želite da nastavite, napravite pauzu od bar tri dana, pa ponovite.

Pored ovog recepta, danas vam donosimo i još jedan, a to je onaj vezan za nesanicu.

Ukoliko vas muči nesanica, savjetujemo vam da večeras pred spavanje napravite ovaj sok od prirodnih sastojaka i spavat ćete kao beba.

Ono što vam je potrebno za ovaj prirodan napitak je:

3 stabljike celera
1 list kelja
malo zelja (po želji)
1/4 krastavca
1/2 banane
Sve sastojke stavite u blender, kada se sjedine sipajte u čašu i popijte. Pored ukusa, ovaj napitak je jako dobar za one koje muči nesanica. Probajte nećete se pokajati.

Loading..