Izjavom mnoge ostavila bez komentara: Milijana otkrila šta joj je otac radio dok je bila dete, “To je razlog zašto volim starije” – Skandal STARS

Izjavom mnoge ostavila bez komentara: Milijana otkrila šta joj je otac radio dok je bila dete, “To je razlog zašto volim starije”

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Izjavom mnoge ostavila bez komentara: Milijana otkrila šta joj je otac radio dok je bila dete, “To je razlog zašto volim starije”

Milijana I Milojko su nedavno ušli u Vilu Parovi, ukoliko niste upućeni o čemu se radi, pojasnit ćemo vam. Oni su prvi par koji nije sa javne scene a o kome se piše, jer je Milijana malađa od Milojka čak 53 godine. Njih dvoje su ušli u rijaliti program pod nazivom Parovi.

Ona je prije ulaska u istoimeni rijaliti program samo za srpske medije progovorila o nekim dijelovima iz svog života, te je odlučila da ipak otkrije novinarima u kakvim je to ona odnosima sa svojim ocem koji ne želi da zna za nju otkako je objelodanila svoju vezu:

Ne želim previše d apričam o ocu, jer nije mi ni bitno šta je rekao, uglavnom on nije bio tu za mene, nije podržao moj izbor, za razliku od majke, ona na početku nije bila za to, ali me nazvala poslije, on nije, da je nazvao oprostila bi mu sve. – počela je Milijana:

Kada sam bila mala nikada nije bio dobar otac, tugao me i kažnjavao, maltretiranje je to bilo. Nikada me kao svoje dijete nije pomazio u uzeo u naručje. – završila je Milijana.

Loading..