Jelena Krunić stala pred kameru, smršala više od 15 kg: ‘Loše sam, ovo vam moram reći’ – Skandal STARS

Jelena Krunić stala pred kameru, smršala više od 15 kg: ‘Loše sam, ovo vam moram reći’

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Jelena Krunić stala pred kameru, smršala više od 15 kg: ‘Loše sam, ovo vam moram reći’

Svi znamo da je Jelena Krunić poznata kao rijaliti igrač a do nedavno je bila ravnopravan učesnik rijaliti programa pod nazivom Zadruga. Jelena Krunić je diskvalifikovana i izbačena iz bijele kuće, jer je fizički nasrnula na jednu takmičarku.

Ona je poslije izlaska iz rijaliti programa svoj 32 rođendan slavila u svom rodnom mjestu, Čačku. Jelena je poslije nekoliko dana odlučila d auključi live na svojoj društvenoj mreži instagram i otkrije ljudima sve ono što ih zanima.

Ona je prvo odlučila da se zavali svim svojim pratiocima koji su joj svih ovih mjeseci pružali nesebičnu podršku, ona stvarno ima veliku arminu ljudi koji je podržavaju godinama unazad u svom rijaliti programima i drugim poslovima.

Ja sam diskvalifikovana nisam uradila ništa lijepo, ali sam namjerno udarila sve, i lika iz obezbjeđenja i Maju, jer nisam vidjela drugi izlaz. Pokušala sam nekoliko puta da pobjegnem, kao što ste mogli i vidjeti, izgledala sam loše, ali mi nije uspjelo.

Jako sama smršala, malokrvna sam, nisam mogla podnijeti više rijaliti. Moram da istaknem da sam uradila momka iz obezbjeđenja jer me jako vukao za ruku, ali samse istom izvinula kao čovjek. Produkcija je ispala fer i koerktna prema meni.

Loading..