Jovani Joksimović dobija otkaz? – U toku gostovanja obratila se Jeleni Karleuši na primitivan i gnusan način (Video) – Skandal STARS

Jovani Joksimović dobija otkaz? – U toku gostovanja obratila se Jeleni Karleuši na primitivan i gnusan način (Video)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Jovani Joksimović dobija otkaz? – U toku gostovanja obratila se Jeleni Karleuši na primitivan i gnusan način (Video)

Jelena Karleuša se pojavila u emisiji jutarnjeg programa kod Srđana Predojevića i Jovane Joksimović. Pričao je ovaj voditeljski par o brojnim temama sa pop divom, a tema je između ostalog bio i Duško Tošić, kao i prethodno svjetsko prvenstvo u fudbalu koje je održano u Rusiji.

Gledaoci su primijetili malo gnusan način ophođenja voditeljke Jovane prema Jeleni, ima trenutaka u života kad trebate shvatiti da se jačoj polovini treba slava prepustiti, rekla je JOvana, dok je Jelena u studio ulazila.

Nastali su brojni komentari povodom toga, a ipak, jedan je bio posebno upadljiv koji je glasio

– opet ova glupa voditeljka sa svojim glupim i jako nazadnim komentarom. Popila bi otkaz istog trene radi komentara na račun žena. Ako je ona ovakva pokorna i slabija i primitivna muškarcima, čemu onda napadno kako svaka žena takva treba biti, pitali su se brojni komentatori.

U prilogu vam ostavljamo i pomenuti video zapis, kako biste mogli vidjeti i dobro analizirati ovo

Da li biste se vi složili sa većinom da je Jovana ovdje pretjerala ili ne biste, ili biste stali na stranu supruge Željka JOksimovića?

Jovana i Srđan su inače zaista divan voditeljski duo, čije se jutarnje emisije i više nego zanimljive, ali ipak, moramo priznati kako i ona zna nekada da pretjera, kao što je to u ovom slučaju

Loading..