Kliknite na SLIKU ispod da se ovaj prozor više ne pojavljuje!


Kad spojite svoje dlanove, obratite pažnju na ovaj detalj– Evo što znači (Foto) – Skandal STARS

Kad spojite svoje dlanove, obratite pažnju na ovaj detalj– Evo što znači (Foto)

  • Skandal
  • 5 days ago
  • Comments Off on Kad spojite svoje dlanove, obratite pažnju na ovaj detalj– Evo što znači (Foto)

Spojite dlanove i obratite pažnju na ovo: Ovdje vam donosimo nešto interesantno. Postavite dlanove ovako kao na slici i obratite pažnju na linije. Sigurno se pitate zbog čega to da uradite. Evo šta to može da znači:

Ako je linija na lijevoj ruci više postavljena od one na desnoj:

Vi ste osoba koja ne želi po svaku cijenu biti s nekim.Tako i treba. Mnoge osobe iz p0grešnih razloga ulaze u veze. Vi jednostavno čekate pravu osobu i ne žurite se. Interesantno je što vas više privlače osobe koje se razlikuju od vas.

Obje linije na istom nivou:

Ukoliko su vam linije ovako postavljene, to može značiti da ste vi osoba za duge, ozbiljne veze. Vama treba osoba koja isto to želi. Ne želite vezu s osobom koja ne želi iste stvari kao vi, koja neće biti posvećena vama. Može se reći da ste osoba koja i ne voli promjene. Imate neke svoje navike koje ne biste tek tako promijenili.

Linija na lijevoj ruci niže postavljena od one na desnoj:

Vi ste mnogo zrela osoba i kao takvima vam treba baš takva osoba. Jednostavno ste umorni od igrica, neozbiljnih osoba koje nisu spremne da se posvete.Zato, kada tražite partnera, gledajte da to bude osoba koja teži istim ili sličnim stvarima kao i vi.

Uvijek dajte prednost karakteru, a ne fizičkom izgledaju. Na kraju krajeva, živite s karakterom te osobe, ne sa izgledom. Kako vam se čini ovaj neobični test? Da li ste možda pronašli neke sličnosti s gore navedenim stvarima?

Loading..