“Kada je saznala da je trudna, moja supruga je krenula sa naglim promjenama ponašanja, nema sluha za kompromis i slično..” – Skandal STARS

“Kada je saznala da je trudna, moja supruga je krenula sa naglim promjenama ponašanja, nema sluha za kompromis i slično..”

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on “Kada je saznala da je trudna, moja supruga je krenula sa naglim promjenama ponašanja, nema sluha za kompromis i slično..”

Odmah po saznanju da je ostala trudna moja žena je krenula sa promjenama ponašanja, nema sluha za kompromis i slično. Ja sam mislio da je to zbog hormona u trudnoći i gledao da se sklanjam.

Sada kada je rodila dijete, svaki dan dobijam porciju ucjena, ako nije po njenom nešto preti da ce uzeti dijete. dogovori se završavaju tako sto uradimo kako ona kaže, dogovori koje smo imali prije braka ne želi da ispoštuje(a da se tada nismo dogovorili ja bih ni ulazio u brak ).

Povlačim se u sebe i shvatam da sam poslužio samo za dijete, ne da se jadno osjećam nego nemam riječi. Volim dijete više od svega i ne vidim mogucnost da budem odvojen od njega ali nemam riječi za ponašanje supruge.

I svaki dan mi je sve gori, njoj je bilo bitno samo da se ostvari kao majka sa nekim ko bi mogao da plati alimentaciju u slucčaju neslaganja. Istina uvijek izađe na vidjelo..

Loading..