Kakvo dno od voditelja – Pitaju devojku u pola emisije da im pokaže grudi, al odgovorila im je na pravi način (Video) – Skandal STARS

Kakvo dno od voditelja – Pitaju devojku u pola emisije da im pokaže grudi, al odgovorila im je na pravi način (Video)

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Kakvo dno od voditelja – Pitaju devojku u pola emisije da im pokaže grudi, al odgovorila im je na pravi način (Video)

Voditelj Predrag Sarapa ostavio je sve bez teksta u emisiji Novo jutro. Učinio je to tako što je imao jedan vrlo nepristojan komentar, a djevojka koja je u studiju bila domaćica zapravo je ta koja je dobila neispravno pitanje. Doktor Vojislav Šešelj bio je gost u ovoj emisiji, a Sarapa je optužio djevojku da nema dekolte.

Potom joj je rekao je li promijenila svoj komplet, a ona je rekla da je odgovor ne i da joj je dekolte zapravo ispod vrata. Dodao je da mu treba malo popustiti, a u to je vrijeme djevojka još uvijek pokušavala ignorirati njegovo pitanje. Zatim ju je ponovno pitao je li provjerila što će Vojislav pitati, točnije što će reći u njihovoj emisiji i je li ona iznijela bilo kakve argumente o tome. Djevojka ga tada više nije mogla slušati i morala ga je otresti.

https://twitter.com/FikoR87/status/971378816059834370/video/1

https://twitter.com/FikoR87/status/971378816059834370/video/1

Ona je prisutnima odgovorila rekavši da treba završiti ovu priču više, a mnogi su ispitivali Predraga Sarapa za takvo ponašanje. Kao što se i sami možete uvjeriti u videu, ona ga je sigurno izbrisala, ali mnogi kažu da to nije bilo dovoljno.

Zaista nam je ponestalo teksta kad smo to gledali, a također vjerujemo da je voditelj Sarapa osjećao veliku sramotu nakon cijelog obroka emisije. Muškarci bi se uvijek trebali ponašati poput gospode i biti kulturni, a ne dijeliti takve neprimjerene komentare zbog kojih svi govore samo ružne stvari o njemu.

Loading..