Koja vas najviše privlači? Školjka koju odaberete govori mnogo o vašem karakteru – Skandal STARS

Koja vas najviše privlači? Školjka koju odaberete govori mnogo o vašem karakteru

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Koja vas najviše privlači? Školjka koju odaberete govori mnogo o vašem karakteru

Pogledajte ovu sliku i odaberite školjku koja vam se najviše dopada. Vaš izbor može otkriti neke stvari o vama:

Prva školjka

Ukoliko vam se dopala ova školjka, to može značiti da ste i vi poput nje. Imate jak oklop i prikrivate svoje osobine. Ne želite da drugi vide kako ste osjećajni, ne želite da budete p0vrijeđeni.

Pa, ne možete sumnj’ati u sve, zar ne? Može ukazivati i na to da ste preživjeli dosta toga, ali ste ipak ostali jaki i niste 0dustali. Tako i treba.

Druga školjka

Vi ste veoma dobra i osjećajna osoba. Vjerujete ljudima puno i to je nekada l0ša osobina po vas. Trebate da pomažete drugima, ali ne trebate dozvoliti da vas koriste. Mnogi misle da to mogu raditi jer ste dobri prema njima.

Naučite da izrazite svoje stavove i naučite procijeniti kakve su tuđe namjere. Nije svako dobar kao vi i toga trebate da budete svjesni. Ne dozvolite da vas drugi k0riste. Pustite da i drugi pokažu koliko im je stalo do vas, a ne samo vi.

Treća školjka

Vi biste trebali biti odlučniji i zreliji. Često dozvoljavate da vas drugi sputavaju i kroje vam puteve. Određene puteve trebate naći sami. Korisno je poslušati savjete, ali ne možete uvijek raditi ono što drugi zahtijevaju od vas.

Ne skupljajte u sebi tugu, osjećaje, nemojte se bojati da ih pokažete. Borite se za svoje stavove, iskažite se i vjerujte u sebe. Ako vi ne vjerujete u sebe, kako to onda očekivati od drugih? Malo razmisltie o tome. Dobro će doći.

Loading..