Maturant iz Bijeljine nasmijao region: Pitali su ga šta će nakon srednje škole, a njegov odgovor je hit (Video) – Skandal STARS

Maturant iz Bijeljine nasmijao region: Pitali su ga šta će nakon srednje škole, a njegov odgovor je hit (Video)

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Maturant iz Bijeljine nasmijao region: Pitali su ga šta će nakon srednje škole, a njegov odgovor je hit (Video)

Nije prvi put da nečija izjava postane hit na društvenim mrežama. Izjava ovog maturanta je postala pravi hit. Imali ste prilike čuti razne izjave koje bi rzo postale popularne na društvenim mrežama. Interesantno je to kako za kratko vrijeme one mogu da postanu hit i da jednostavno svi čuju za njih.

Neke izjave su bile pametne, neke smiješne, neke možda čudn’e. Opet su postale popularne i na osnovu njih su krenule mnoge zezancije. Ovaj mjesec je protekao u duhu matura, a znamo da je to posebno za maturante. Završavaju srednje škole i spremaju se za neke naredne korake.

Svi se rado spremaju za matursko veče i jedva čekaju raspust. Spremaju se za nove pobjede. Neki od njih će se zaposliti, neki će upisati fakultet. Imaju planove koje žele da ostvare. Jedan maturant iz Bijeljine je postao popularan na društvenim mrežama nakon svoje izjave.

Pitali su ga šta planira sada nakon što je završio srednju školu. Njegov odgovor je nasmijao sve i počeo je brzinom svjetlosti da kruži društvenim mrežama. Poslušajte i vi šta je to on izjavio i kakvi su mu planovi poslije:

Šta kažete na njegov odgovor? Jeste li ovo očekivali? Nije ni čudno što je izjava postala hit na društvenim mrežama, zar nije tako? Vjerujemo da je mladić želio da ispadne duhovit, a to mu je i uspjelo. Ovo je izazvalo brojne reakcije, kao i komentare.

Iako postoje oni koji ovakve planove ne shvataju kao neku vrstu šale, već se vode tim načinom života, što svakako nije pohvalno.

Loading..