Muškarci, žena koja ima sljedećih 5 vrlina, nipošto je ne puštajte iz svog života – Skandal STARS

Muškarci, žena koja ima sljedećih 5 vrlina, nipošto je ne puštajte iz svog života

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Muškarci, žena koja ima sljedećih 5 vrlina, nipošto je ne puštajte iz svog života

Ukoliko nađete ženu s ovim vrlinama, ne ispuštajte je: Pametna je – Muškarci se često b0je pametnih žena, a to je p0grešno. U moru prazn0glavih djevojaka koje nemaju ambicije niti volje da rade nešto korisno, zaista je rijetkost naići na pametnu djevojku. Ne budite isk0mpleksirani, već cijenite to.

Ima dobro srce – Možete da gledate izgled, ali mu nikada ne smijete dati prednost u odnosu na unutrašnje osobine. Na kraju krajeva, ne živite s izgledom, već sa karakterom. To imajte na umu. Budite sretni,ako pored sebe imate ženu koja ima dobro srce. Onu koja nije sebičn’a, koja brine o vama, o drugima. Koja neće p0vrijediti druge samo zarad vlastite koristi.

Pomalo šašava – Lijepo je kada je djevojka vesela i ima takav pogled na svijet. Lijepo je kada se s nekim možete opustiti, zezati, zar ne? Takve osobe nam znaju popraviti raspoloženje.

Voli vas – Nažal0st, danas je dosta onih koji u veze i brakove ulaze zbog materijalnih razloga ili nekih drugih koji su p0grešni. Cijenite djevojke koje vas vole i kojima nije bitan vaš novac. Cijenite one koje su neza’avisne i ne čekaju od vas da im nešto kupite. Nađite ljepotu u njihovoj jednostavnosti. Zaista je takvih djevojaka malo.

Snažna je – Pohvalno je kada djevojka umije da se izbori za sebe i ne dozvoljava da je drugi p0nižavaju ili upravljaju njom. To što zna da se izbori za ono što želi i ne 0dustaje na prvoj prepreci, treba da cijenite i da pohvalite. Nemojte se b0jati žena koje znaju šta žele. To nipošto.

Loading..