Na društvenim mrežama uvek je vrh, a ovakva sad izlazi iz kuće: Marina se prošetala bez šminke na licu (Foto) – Skandal STARS

Na društvenim mrežama uvek je vrh, a ovakva sad izlazi iz kuće: Marina se prošetala bez šminke na licu (Foto)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Na društvenim mrežama uvek je vrh, a ovakva sad izlazi iz kuće: Marina se prošetala bez šminke na licu (Foto)

Darko Lazić je nesumnjivo jedan od najboljih pjevača domaće scene danas, dostižući stalno vrhove ljestvica, ali ta popularnost ga drži stalno pod budnim okom kamera, njega kao i njegove bližnje. Poznato je svima da je njegova zaručnica Marina Gagić, zasigurno jedna od najzgodnijih žena kojima se mogu pohvaliti naši domaći pjevači. Ono što konstantna pažnja kamera donosi stalnu brigu o tome kako izlgedate, i tako možemo veoma rijetko vidjeti ličnosti kao što je Marina bez šminke.

Marina je sada već rodila jedno dijete, sina Alekseja, a ona i danas izgleda ko da ima tek 18 godina. Jednog dana ona je odlučila da se pojavi u javnosti u potpunosti bez šminke, a nećete vjerovati kako izgleda. Njene slike počeli su veoma brzo dijeliti po internetu, i postale su pravi hit, a uz njih su odma krenuli ići komentari, ali možda ne onakvi kakve ste očekivali kada ste čuli da se pojavila bez šminke.

Naime iako je ona već rodila jedno dijete, Marina bez šminke izgleda apsolutno prekrasno kao i sa njom. Mnoge joj zavide na takvom izgledu da može izaći iz kuće bez šminke, a i dalje privući pažnju svih, dok se sve ostale moraju spremati po čak par sati dok se ne osjećaju dobro u vezi sebe da napuste kuću.

Bilo je tu i negativnih komentara kao što uvijek bude, ali opće mišljenje je da je Marijana jedna od rijetkih kojoj može proći da je vide u javnosti bez šminke, i da bi Darko trebao biti veoma srećan što ima zaručnicu kao što je ona. Šta vi mislite o njoj a šta mislite kako bi ostale naše starlete izgledale bez šminke?

Loading..