Na taj način samo će te ga oterati: Žene stalno rade ovih 7 stvari a muškarci ih ne podnose – Skandal STARS

Na taj način samo će te ga oterati: Žene stalno rade ovih 7 stvari a muškarci ih ne podnose

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Na taj način samo će te ga oterati: Žene stalno rade ovih 7 stvari a muškarci ih ne podnose

Postoje stvari koje su neprivl’ačne muškarcima kod žena. Evo o čemu je riječ:

Nehigijena – Možete imati najskuplju odjeću, ali ukoliko ne održavate higijenu, to vam ništa ne vrijedi. Muškarci itekako obraćaju pažnju na to kod žena. Prvo zbog sebe pripazite na higijenu.

Isk0rištavanje – Nije uredu da isk0rištavate muškarca s kojim izlazite. Muškarci žele da ispadnu kavaljeri, pa će često da plate piće, jelo, ali ne treba da ih isk0rištavate s tim. To će ih itekako 0dbiti.

Nepošt0vanje prema porodici – Ukoliko primjeti da ne poštujete svoju porodicu, ne tretirate druge lijepo, zapitat će se kako ćete se ponašati prema njemu kasnije, kao i njemu bliskim osobama. Ako se prema svojoj porodici tako ophodite, nećete se lijepo ponašati ni prema njegovim. Također, većina mušk’araca ne voli bez0sjećajne žene.

Ar0gancija – Trebate imati samopouzdanja, ali to ne znači da ono treba prelaziti u ar0ganciju. Tako ćete ih samo 0dbiti od sebe.

Previše šminke – Većina djevojaka misli da će sa dosta šminke postići željeni efekat, ali to nije tako. Muškarci većinom vole djevojke koje se manje šminkaju i koje se ne boje da ih on vidi bez šminke. Nemojte da vam ista šminka bude i za dnevnu i noćnu varijantu.

Ps0vanje – Pravi muškarac želi da pored sebe ima damu, teži tome. Ukoliko primjeti da djevojka puno psuj’e, onda će mu biti 0dbojna. Svakako jednoj dami ne priliči da psu’je kao kočijaš.

Pominjanje bivš’ih ljubavi – Nikako se ne preporučuje, pogotovo ne na prvim sastancima. Ne biste ni vi voljeli da vam neko stalno spominje bivšu ljubav. Pređite na druge teme.

Loading..