“Nakon što smo se uzeli vidila sam da moj suprug i njegova sestra imaju neki poseban odnos..” – Skandal STARS

“Nakon što smo se uzeli vidila sam da moj suprug i njegova sestra imaju neki poseban odnos..”

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on “Nakon što smo se uzeli vidila sam da moj suprug i njegova sestra imaju neki poseban odnos..”

Jedna žena je nakon udaje počela primjećivati nešto što ju je uznemiril0, a evo o čemu je riječ: “Nakon što sam se udala, shvatila sam da moj muž i njegova sestra imaju neki poseban odnos. Da sam to znala prije, razmislila bih da li bih se udala za njega. Sada ćete reći kako pretjerujem i da je normalno da brat i sestra budu bliski, ali ovo je drugačije.

Nije to ona klasična bliskost. Oni se dnevno pozovu i po 10 puta, ona je svakog vikenda kod nas. Dosta pažnje posvećuju jedno drugom, kao da su 0psjednuti. Moj muž provodi više vremena s njom, nego sa mnom. To mi smeta i mislim d anjihov odnos nije baš kao kod ostale braće i sestara. Ona jednostavno uvijek ide negdje s nama. Na sva putovanja ju je vodio.

Kada smo išli u Budvu na more, ona je naravno išla s nama. Od prvog dana mi je bilo neug0dno jer sam se osjećala kao višak. Onda me jedna scena dodatno uznemirila. Kada smo bili na plaži, ona je bila otkopčanog brusa, a on joj je utrljavao kremu na leđa, sjedeći joj na butinama. Kada sam to vidjela, otišla sam u hotel.

Izgubila sam svaku volju da provodim vrijeme s njima. Ne znam šta da radim. Sutradan su na plažu otišli sami. Da drugima kažem, ne bi mi povjerovali. Pitam se dosta toga. U kakvom su zapravo odnosu i da li mu je ona zapravo sestra. Stvarno više ne znam šta da mislim i da radim.”

Loading..