Napustila je Grand na vrhuncu karijere, danas radi kao medicinska sestra – Znate li možda o kome je reč? (Foto) – Skandal STARS

Napustila je Grand na vrhuncu karijere, danas radi kao medicinska sestra – Znate li možda o kome je reč? (Foto)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Napustila je Grand na vrhuncu karijere, danas radi kao medicinska sestra – Znate li možda o kome je reč? (Foto)

BILA JE NA VRHUNCU SVOJE SLAVE, POJAVILA SE JAKO MLADA NA ESTRADI, IMALA JE I HITOVE, DOBRE AUTORE SVOJIH PJESAMA, POTOM JE ODLUČILA IH SVE NAPUSTITI.

Slabo ko sa estrade ima završen fakultet, slabo ko će napustiti pjevanje radi svoje karijere u struci, ali ipak, ona je to učinila. Imala je sve pred sobom, bila je mlada, popularna, imala je hitove, ali ipak, odlučila se posvetiti fakultetu.

Riječ je o Dajani Penezić, koja je postala u međuvremenu doktorica, dobro ste pročitali, ona prima doktorsku platu. Njene pjesme su napisane od strane Marine Tucaković i Leontine Vukomanović, ali prije desetak godina, svi se sjećamo albuma koji je izdala a tu su se isticale pjesme LEVO, LEVO i MOTOR.

2009.godina je bila najbolja za nju, kad je imala pjesmU Adrenalin, pojavila se na sceni i napravila pravi bum, završila je s tom pjesmom u vrhu top liste. Mislili su mnogi da je nova zvijezda rođena, ipak, odlučila je stati brzo u kraj tome, njoj nije godilo da se medijski eksponira, pa je krenula na Medicinski fakultet u Beogradu koji je završila u roku.

A ona je danas doktorica, a ovako izgleda:

,Sjećate li se vi Dajane Penezić, da li je i vas ona ostavljala bez daha kao što je i nas ili ne? Kao i uvijek, mi smo ostali bez teksta, a kako i ne bi, kad je riječ o jednoj ljepotici divnog glasa, ali je ipak izabrala da spašava živote

Loading..