“Nažalost, počeo sam da se dopisujem sa zaručnicom mog najboljeg prijatelja..” – Skandal STARS

“Nažalost, počeo sam da se dopisujem sa zaručnicom mog najboljeg prijatelja..”

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on “Nažalost, počeo sam da se dopisujem sa zaručnicom mog najboljeg prijatelja..”

NažaIost, imamo prilike vidjeti kako parovi nisu vjerni jedni drugima. Često vara’ju osobu s kojom su, a pred njom se predstavljaju u drugačijem svjetlu.

Dese se razne situacije, pa i da vas ta osoba prevari s osobom koja vam je bliska. Partneri ne mogu ni zamisliti šta im se radi iza leđa. Ovdje vam donosimo ispovijest jednog muškarca koji se zaljubio u zaručnicu svog druga:

” Slučajno sam počeo da se dopisujem sa zaručnicom mog najboljeg druga. Sve je nekako počelo neočekivano. Razmijenili smo par poruka, a onda su se one pretvorile u konstantno dopisivanje. Kada bih se našao u društvu s njom, primjetio bih kako me gleda.

Ni ja nisam bio ravnodušan. Nisam mogao da se suzdržim, iako sam to pokušavao. Znao sam da se ne trebam dopisivati, niti viđati s njom, ali se jednostavno to desilo. Zaljubio sam se u nju. Viđali smo se njemu iza leđa.

Posebno mi je bilo neprijatn0 kada izađem s njim. Jedne prilike smo se dogovorili da izađemo u kafić, a onda je došla i ona. Svo vrijeme me gledala, prov0cirala. Drug to ništa nije primjetio, ali sam se opet ja ružn0 osjećao.

Mnogo je voli i planira zajednički život s njom. Ne znam kako bih mu rekao šta se dešava jer bih mu na taj način sruši0 snove. Ne znam šta da radim. Da li da mu sve priznam ili da nastavim kao da se ništa ne dešava?”

Još jedan primjer da postoje situacije gdje nas bliske osobe izd’aju i pretvaraju se kao da je sve normalno.

Loading..