Nekad je Milan bio mršavi plavušan a sada je postao nabildani frajer: Napravio je odličnu transformaciju, i mjesecima se krije (Foto) – Skandal STARS

Nekad je Milan bio mršavi plavušan a sada je postao nabildani frajer: Napravio je odličnu transformaciju, i mjesecima se krije (Foto)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Nekad je Milan bio mršavi plavušan a sada je postao nabildani frajer: Napravio je odličnu transformaciju, i mjesecima se krije (Foto)

Iako su uglavnom žene te koje prolaze kroz razne transformacije u potrazi za svojim imidžom i muškarci su ti koji se znaju s vremena na vrijeme promijeniti dok se ne osjećaju prijatno svojim izgledom. Ovo je posebno istaknuto kod svih poznatih ličnosti a danas plastičnim operacijama i raznim šminkama nikada kraja. Posmatrali ste mnoge naše domaće pjevačice na svojim putevima ka savrešnom imidžu a one ne naprave uvijek pravi korak. Danas vam donosimo nešto malo drukčije gdje je jedan od naših pjevača odlučio da promijeni svoj izgled i zaista iznenadi sve svoje fanove.

Miloš Stanković jedna je od onih veoma prepoznatljivih ličnosti sa Balkana sa veoma specifičnim izgledom. Svi su navikli na njega kao mršavka sa plavom kosom sa obzirom na koliko dugo on ništa nije mijenjao na sebi. Bilo je tu i tamo nekih promjena frizure ali ništa dramatično kao što je ovo što je sada uradio. U nastavku vam donosimo njegove slike prije i sada, a transformacija je nevjerovatna.

Duži period nego što su svi navikli on se nije pojavljivao nikako u medijima i javnosti, a sada napokon možemo vidjeti i zašto. Izgleda kako je on svo to vrijeme potrošio na promjenu svog izgleda a mnogi fanovi su oduševljeni promjenom, pogotovo žene.

View this post on Instagram

Uživajte 😎

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

Prvo što je promijenio jeste njegova frizura, ali i boja kose uopšteno. Mnogi su pohvalili njegov novi izgled i rekli kako mu nova frizura izgleda mnogo prirodnije nego prijašnja, ali također i najavili da ga je sada mnogo teže prepoznati, i da je ogroman broj već navikao na njegov izgled i da će biti potreban jedan period da se ljudi naviknu na njegov novi izgled. Međutim sa obzirom da se svima dopada njegov novi izgled sumnjamo da će biti potrebno dugo da se priviknete.

Loading..