Nemačka policija u Štutgartu nakon duge žestoke potere likvidirala Srbina pred očima njegove majke – Skandal STARS

Nemačka policija u Štutgartu nakon duge žestoke potere likvidirala Srbina pred očima njegove majke

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Nemačka policija u Štutgartu nakon duge žestoke potere likvidirala Srbina pred očima njegove majke

Čudna scena u Štutgartu je zabrinula policiju. Naime, u Štutgartu je primjećen manji sivi auto koji krivuda cestom pri čemu je vozač vozio velikom brzinom i pravio još nekoliko saobraćajnih prekršaja, rušeći pred sobom saobraćajne znakove da bi se na kraju zasutavio udarivši u betonski zid. Nažalost, auto se ni tada nije zaustavilo. Umjesto toga vozač je nastavio da vozi, te je policijska potjera za njim bila sve brojnija jer su policajci radili sve u njhovoj moći kako bi zaustavili automobil da niko ne strada.

Potjera se na kraju završila tako što se automobil zabio u svijetleću reklamu. Nesreći nije bilo kraja jer je prava drama počela kada je vozač izašao iz auta. Vozač je izašao noseći mačetu u rukama i napao je policajce koji su ga pokušavali zaustaviti. Nakon toga saznaje se da se radilo o starom državljaninu Srbije koji u autu nije bio sam.

Na veliko iznenađenje sa njim u autu, na suvozačevom mjestu je bila njegova majka. Njih dvoje su pokušali pješke pobjeći sa mjesta nemilog događaja gdje se auto zaustavio zbog čega je on izašao iz auta sa mačetom i počeo napadati policajce. Policajci su muškarca poprskali suzavcem, međutim ni to ga nije uspjelo smiriti zbog čega su oni bili primorani da ga likvidiraju koristeći vatreno oružje.

U saopštenju za javnost je rečeno da se radi o osobi koja je imala psihičkih problema. Napadačeva majka je smještena u bolnicu jer je na tijelu imala brojne povrede za koje se ne zna odakle joj. Prepostavalja se da je cijela jurnjava ulicama bila zbog napada panike koju je ovaj muskarac imao. Nakon što je policija pucala u njega, u autu su pronašli dva pištolja i samostrel.

Loading..