Nije lijepo rugati se, ali je teško odoleti: Ako mislite da ste imali loš dan, oni će vas razuvjeriti (Foto) – Skandal STARS

Nije lijepo rugati se, ali je teško odoleti: Ako mislite da ste imali loš dan, oni će vas razuvjeriti (Foto)

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Nije lijepo rugati se, ali je teško odoleti: Ako mislite da ste imali loš dan, oni će vas razuvjeriti (Foto)

Ovdje vam donosimo slike koje pokazuju neke situacije koje bi svakog izbacile iz takta. Evo o čemu je riječ… Ako ste mislili da ste vi imali l0š dan, samo pogledajte ove slike i vidjet ćete da niste jedini. Možda se i pronađete u nekim od ovih situacija:

Kada odlazimo na plažu, svi želimo da se sunčamo i da dobijemo neki fin ten. Ne uspije to baš svakome. Desi se da neravnomjerno pocrnimo. Ako mislite da ste vi neravnomjerno pocrnili, samo se sjetite ovog čovjeka i biće vam lakše…

Kada otvaramo kovertu, ne razmišljamo toliko da bi se ovo moglo desiti. Sada ćete i o tome više da razmišljate. Ništa, sljedeći put kada dobijete kovertu u kojoj mislite da je novac ili nešto bitno, budite oprezniji.

Svima nama se zna desiti da nešto prospemo. Bude nam krivo što nam je ispalo, a i što moramo da očistimo.

Provjerite da li su kante sa bojom ili neke druge stari dobro zatvorene, da se ne bi desilo nešto ovakvo: Ža0 nam je što se ovo desilo, te boje je kupio i planirao nešto okrečiti, a ovako su se prosule.

Mislimo da ovaj momak više nema želju gledati film ili šta je već planirao da gleda.

Šta kažete na ovu situaciju?

Neko je našao drugi put.

Uh, ovo je pravi pe’h. Kako god,sreća da nije spalo dok je neko sjedio. Tada bi već bila l0ša situacija.

Da li vam se ovo nekada desilo?

Opet, budite pažljivi kada nešto ovako nosite.

Loading..