Nije svejedno: Evo šta otkriva vaš dan rođenja, nama je pogodilo, i vama će sigurno – Skandal STARS

Nije svejedno: Evo šta otkriva vaš dan rođenja, nama je pogodilo, i vama će sigurno

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Nije svejedno: Evo šta otkriva vaš dan rođenja, nama je pogodilo, i vama će sigurno

Postoje mišljenja da dan vašeg rođenja može da otkrije neke stvari o vama. Evo o čemu je riječ:

Ponedjeljak – Smatra se da na osobe rođene ponedjeljkom, uticaj ima Mjesec. Zbog toga se kaže da su ove osobe dosta osjetljivije i na neke jače načine ispoljavaju svoje emocije. Obično su brižne, inteligentne, organizovane, ali i sklone maštanju.

Utorak – Na ove osobe uticaj ima Mars. Obično su ove osobe pune energije, temperamentni, b0rbeni. Uvijek su u nekom pokretu i teže da ostvare svoje ciljeve.

Srijeda – Ovdje je prisutan uticaj Merkura. Ove osobe su inteligentne, sposobne, vrijedne i često kreativne. Vole da putuju, uče i usavršavaju se.

Četvrtak – Za osobe rođene četvrtkom se vezuje Jupiter. One su velikodušne, ljubazne, optimistične. Također su veoma vesele, pozitivne. Komunikativne su i lako sklapaju nova prijateljstva. Jednostavno djeluju privlačno na druge osobe.

Petak – Ovdje je prisutan uticaj Venere. I ove osobe su veoma osjećajne, te pune ljubavi. Unose je u sve što rade. Pouzdane su osobe, obično im drugi vjeruju i često im se povjeravaju jer znaju da ih neće izda’ti.

Subota – Na osobe rođene u subotu djeluje Saturn. One su obično veoma ambiciozne, vrijedne i snalažljive. Jednostavno ne traže izg0vore, već će naći način da nešto postignu. Isto tako, vole da se takmiče.

Nedjelja – Ovdje djeluje Sunce. Obično su te osobe velikodušne, pozitivne, posvećene i društvene. Odlično se snalaze u raznim situacijama. Optimistične su i vole da budu u centru pažnje. To im obično i polazi za rukom. Isto tako, vole da bude sve po njihovom.

Loading..