Niko ne zna da je ona kćerka Aleksandra Vučića: Milica svojom lepotom oduzima dah gde god da se pojavi (Foto) – Skandal STARS

Niko ne zna da je ona kćerka Aleksandra Vučića: Milica svojom lepotom oduzima dah gde god da se pojavi (Foto)

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Niko ne zna da je ona kćerka Aleksandra Vučića: Milica svojom lepotom oduzima dah gde god da se pojavi (Foto)

Ovih dana su svi mediji u nasem regionu pisali o predsjedniku Srbije, Aleksandru Vucicu, koji je imao problema sa svojim zdravljem u zadnjih nekoliko dana, pa je cak zadrzan I na Vojno medicinskoj akademiji. Kako god, izgleda da se njegovo zdravstveno stanje na kraju ipak ustabililo, kako su lijecnici odlucili da puste Vucica na kucno lijecenje. Podsjecamo, primljen je u petak zbog problema sa kardiovaskularnim sistemom.

Kako god, ono sto je sve ostavilo bez rijeci bilo je kada je Vucic prethodno najavio da se planira vec istog dana da vrati svojim radnim obavezama, te da posao ne smije da pati. Ono oko cega se slazu svi njegovi bliski prijatelji jeste da je cinjenica da je on radoholicar njegov najveci porok, te da nije ni cudo sto je imao problema upravo sa pritiskom ako se uzmu u obzir stresne situacije kroz koje je Aleksandar Vucic morao da prodje pak u zadnjih nekoliko dana.

Nema nikakve sumnje da se najvise za njegovo zdravlje zabrinula njegova porodica, pa tako I kcerka Milica, koju je javnost upoznala tek prije dvije godine, kada se na biralistima pojavila zajedno sa svojim ocem.

Ono oko cega su se svi slozili kada je mlada Milica u pitanju jeste da je rijec o izuzetno lijepoj djevojci, pa samim tim nema sumnje da ce I buducnosti da privlaci veliku paznju. Da li se I vi pak slazete s njima ili imate nesto drugacije misljenje kada je u pitanju kcerka Aleksandra Vucica? Pisite nam u komentarima I ovaj put! Hvala sto nas pratite!

Loading..