Novac nije u pitanju: Evo zašto lepe i zgodne devojke padaju na neprivIačne momke, iznenadit ćete se – Skandal STARS

Novac nije u pitanju: Evo zašto lepe i zgodne devojke padaju na neprivIačne momke, iznenadit ćete se

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Novac nije u pitanju: Evo zašto lepe i zgodne devojke padaju na neprivIačne momke, iznenadit ćete se

Fizički izgled nije glavni parametar koji djevojke gledaju kada biraju partnera. Ovo su razlozi zbog kojih često izaberu neprivlačn0g muškarca. Izgled nije sve, toga trebate biti svjesni.

Možda će vas izgled privući jedno vrijeme, a onda shvatite da ta osoba osim izgleda i nema šta da ponudi. Ovo su najčešći razlozi zašto lijepe djevojke padaju na ne tako lijepe muškarce. Nećemo navoditi materijalne razloge:

Pouzdanost – Ženama je bitnije da pored sebe imaju pouzdanog muškarca koji će biti tu za njih. To im je preče od toga da pored sebe imaju atraktivnog muškarca.

Karakter – Uvijek dajte prednost karakteru nad fizičkim izgledom. Na kraju krajeva, živite s karakterom, ne s fizičkim izgledom. Neko može biti lijep izvana, ali da mu je duša prazna. Ne vrijedi vam pored sebe imati osobu koja je atraktivna, a osim toga ne posjeduje ništa dobro.

Harizma, smisao za humor – Žene će prije privući muškarci koji imaju harizmu, te dobar smisao za humor, od onih koji su zaljubljeni u sebe. Momci, možda mislite da je dovoljno imati mišiće kako biste privukli djevojku, ali nije. To neće privući svaku djevojku, niti je zadržati.

Sretnije veze, brakovi – Realno, kada je muškarac atraktivan, onda većina djevojaka želi da bude s njim i često su takvi muškarci podložniji preva’rama. Muškarcima godi kada vide da su privlačni većini i onda to lako iskoriste.

Kada muškarac nije toliko atraktivan, onda ne morate da brinete hoće li ga još dosta njih željeti. Zato su veze s manje atraktivnim muškarcima dosta uspješnije i sretnije od suprotnih.

Loading..