Novinari upitali glumca James Bonda šta misli o debljini svoje žene, njegov odgovor im je začepio svima usta – Skandal STARS

Novinari upitali glumca James Bonda šta misli o debljini svoje žene, njegov odgovor im je začepio svima usta

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Novinari upitali glumca James Bonda šta misli o debljini svoje žene, njegov odgovor im je začepio svima usta

Ovaj glumac inače dolazi iz Irske, ali za njega se kaže da je najpoznatiji glumac na području britanskog ostrva, njegovo ime je Pirs Brosnana. On je najviše popularnosti stekao zbog jedne uloge, a svi možete pretpostaviti da se radi o ulozi Džejms Bonda.

On nije samo profesionalan i dobar glumac, on je jako dobar čovjek, ali prije svag muškarac. On je u velikoj ljubavi sa svojom suprugom, oduvijek je poštuje,a to je dokazao činjenicom da je uz nju stajao i u dobrim i u lošim danima.

Neki novinari su pokušali da povrede ugled i posrame njegovu suprugu, ali ih je to koštalo skupo. Njeno ime je Kili Šej Smit. Oni su zajedno 17 godina, a jednom prilikom novinar je pitao glumca kako bi osramotio Kili, da li mu smeta što ima debelu suprugu?

Njegov odgovor je bio pozitivno iznenađenje: Ja je volim upravo takvu kakva ona jeste, ne smeta mi što ima višak kilograma. Ona se trudi i godinama bori sa viškom kilograma, ja sam tu da je podržajem u njenim odlukama i u njenoj dijeti. – rekao je glumac.

Loading..