Oblik vaših stopala govori kakvi ste u srcu: Otkriva vaše ličnosti do gole kože – Skandal STARS

Oblik vaših stopala govori kakvi ste u srcu: Otkriva vaše ličnosti do gole kože

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Oblik vaših stopala govori kakvi ste u srcu: Otkriva vaše ličnosti do gole kože

Postoje mišljenja da 0blik vaših stopaIa može otkriti neke stvari o vama:

Prvi tip

Ovaj tip ima većina osoba. Osobe koje imaju ovaj obIik su veoma društvene, komunikativne i veseIe. B0re se da ostvare svoje ciljeve i veoma su ambiciozne. Vole da budu u centru pažnje i trude se da tako i bude.

Drugi tip

Ako imate ovaj tip stopaIa, može značiti da ste vi veoma smirena osoba. Ne volite k0nflikte i tu ste da smirite situaciju. Opušteni ste, veseli i ne v0lite da se zamarate oko nekih gIuposti. Imate dosta samopouzdanja. To su osobe koje ne p’ate od toga da budu u centru pažnje. Imaju razne kvalitete kojih su svjesne.

Treći tip

Veoma su osjećajne i pune razumijevanja. Druge imaju povjerenja u njih. Vole da uče i teže da napreduju. Ono što je interesantno za osobe s ovim tipom stopala jeste da imaju osobine v0đe. Kao što vidimo, ovaj tip stoplIa se odlikuje time što je drugi prst veći od prvog.

Četvrti tip

Ukoliko imate ovaj tip stopaIa, može značiti da ste vi veoma iskrena osoba. Odlično procjenjujete ljude i situacije oko sebe. Drugi imaju povjerenja u vas jer čuvate tajne i dajete dobre savjete. Može značiti i da ste vrlo kreativna osoba. Imate razne ideje koje su se pokazale veoma korisnim.

Trebate samo imati više vjere u sebe i onda uložiti trud da ideje realizujete. Imate poseban poglede na svijet. Šta kažete na ovaj neobičan test? Koji tip stopala imate i da li se slažete sa navedenim osobinama?

Loading..