Oko ove matematičke mozgalice vodi se rasprava na društvenim mrežama: Znate li konačno rešenje? – Skandal STARS

Oko ove matematičke mozgalice vodi se rasprava na društvenim mrežama: Znate li konačno rešenje?

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Oko ove matematičke mozgalice vodi se rasprava na društvenim mrežama: Znate li konačno rešenje?

Oko ove matematičke mozgalice sa bananama, satovima i geometrijskim oblicima već duže vreme se vodi žestoka rasprava na internetu… Zagonetka, objavljena na Jutjub kanalu MindYourDecisions, nekima, na prvi pogled, deluje veoma jednostavno, dok, po dugima, ostavlja prostora za više rešenja.

U komentarima ispod videa našli su se odgovori sa svakakvim rešenjima i objašnjenjima, kao i tvrdnje da je zadatak veoma lak i da je internet ovakvim mozgalicama “snizio standard ocenjivanja genija”.

Ipak, pre nego što odgovorite, pogledajte i razmislite nekoliko puta…

Rešenje pogledajte u ovom videu:

.

.

.

.

.

#Bonus Ispovest:

-Koliko god da su mi dragi, ne podnosim svoje prijatelje kad su u vezi i kad jedno od njih počne sa “mi, mi, mi” u smislu jedan odgovara za dvoje. Uvek je taj jedan u vezi. Zovem ortaka da izađemo odgovara mi njegova devojka “ne bismo večeras”. Zovem drugaricu da se vidimo, okupimo sa društvom i kaže da ne može, umorna je.

Sasvim ok ali to znači da ni njen dečko a naš drugar isto tako ne dolazi. Na početku veze nije tako ali kasnije se itekako vidi. Ne znam. Ja sam u braku već 5 godina i prvo nikad ne odgovaram u ime svog muža a drugo, ne moramo svuda zajedno. To ne znači da se ne volimo. I tako se ograniče, propuste okupljanja, rođendane (bar jedno da se pojavi bilo bi dobro) i onda se čude zašto ih niko više ne zove.

Loading..