“Otišao sam u Njemačku da posjetim boIesnu majku, zvao sam i ženu aIi je našla neki izgovor…” – Skandal STARS

“Otišao sam u Njemačku da posjetim boIesnu majku, zvao sam i ženu aIi je našla neki izgovor…”

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on “Otišao sam u Njemačku da posjetim boIesnu majku, zvao sam i ženu aIi je našla neki izgovor…”

Jedan muškarac je podijelio svoju priču na društvenim mrežama. Kada je otišao u Njemačku, žena mu je ostala kući i uradila nešto što nije mogao ni zamisliti.

“Otišao sam u Njemačku da posjetim b0lesnu majku. Zvao sam i svoju ženu, ali je našla neki izgovor kako bi ostala kući. Mislila je kako je bolje da sada odem sam, pa će ona doći drugi put. Nisam nešto puno razmišljao o tome. Samo sam se brinu0 što će ostati sama i što je lako mogu napasti l0povi koji se u našoj ulici vrzmaju.

Kako bih znao šta se dešava, odlučio sam da postavim skrivenu kameru. Tako ću vidjeti da neko pljačk’a. Ipak, nisam vidio nešto slično. Kamera je prikazala neke druge aktivnosti. To su bile aktivnosti moje žene sa raznim muškarcima. Dovodila ih je u našu kuću, spavala s njima,. I to na raznim jestima, podu, kauču… Nisam vjerovao šta vidim.

Pitao sam se kako mi je to mogla uraditi. Mislio sam da smo u sretnom braku, da me voli. Kada sam se vratio, ponašala se kao da se ništa nije desilo. Kao da je sve sasvim uredu. Onda sam je istuka0 i izbacio iz kuće. Ne bih joj mogao preći preko ovoga. Ža0 mi je samo što sam šest godina potroši0 na nekog takvog. Pitam se, od kada je sve ovo trajalo? Od kada pravi budal’u od mene?”

Šta mislite o ovome? Sigurno da nije očekivao ovakve prizore. Interesantno je kako nas neke osobe zavara’aju. Opet, postavlja se neko drugo pitanje, da li ju je trebao baš i ist’ući?

Loading..