Ova slika iz Crne Gore je postala hit na društvenim mrežama: Pogledajte frajera koji vodi mladu, devojke ostaju bez daha (Foto) – Skandal STARS

Ova slika iz Crne Gore je postala hit na društvenim mrežama: Pogledajte frajera koji vodi mladu, devojke ostaju bez daha (Foto)

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Ova slika iz Crne Gore je postala hit na društvenim mrežama: Pogledajte frajera koji vodi mladu, devojke ostaju bez daha (Foto)

Ova slika je postala hit na društvenim mrežama. Svi su gledali u ovog frajera: Svadba koja se odigrala u Crnoj Gori je privukla veliku pažnju, tačnije slika koja kruži internetom. Riječ je o momu koji je vodio mladu i privukao svu pažnju na sebe.

Žene su počele da komentarišu sliku, kada ga vidite, biće vam jasno i zbog čega:

Sada vam donosimo jednu ispovijest: “Imam 25 godina i najmlađe sam dijete u svojoj porodici. Imam dvije starije sestre koje su se udale i žive u inostranstvu. Dok su živjele s nama, pomagale su nam. Mama je bolesna i ne može da radi. Dok je mogla, uzgajala je piliće.

Otac je nezaposlen, radi sezonske poslove, ali je u godinama kada nije u stanju raditi kao prije. Ja radim, ali moja plata nije dovoljna za sve potrebe. Odlasci doktoru, lijekovi, režije. Teško je sklapati kraj s krajem. Pritom sestre ne pomažu, niti zovu.

Imaju dobre poslove, žive u inostranstvu, a jedva jednom godišnje dođu u posjetu. Tada možda donesu oko 100 KM. Ne sjećaju se da smo postojali. Zaboravile su i roditelje koji su ih odvojili. Samo govore da hoće da sada uživaju u svemu što im roditelji nisu pružili.

Da odem negdje u inostranstvu, kod njih ne mogu, a i bez njih ne mogu da napustim roditelje. Ne mogu sami, a ja nemam novca da platim osobu koja bi im pomagala kada nisam tu. I onda se neko sjeti da me pitam zašto se ne ženim. Radim od jutra do mraka, za malu platu. Imam milion briga, koja bi me htjela?

Loading..