Ovi horoskopski znakovi nisu nikako poželjni za vezu: 4 znaka koja će vas ostaviti čim se pojavi neko ‘boIji’! – Skandal STARS

Ovi horoskopski znakovi nisu nikako poželjni za vezu: 4 znaka koja će vas ostaviti čim se pojavi neko ‘boIji’!

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Ovi horoskopski znakovi nisu nikako poželjni za vezu: 4 znaka koja će vas ostaviti čim se pojavi neko ‘boIji’!

Ovo horoskopski znakovi nisu poželjni za vezu, a evo o kojim je znakovima riječ:

Blizanci

Oni često ne znaju šta žele i predomisle se više puta dnevno. Njihova nezrelost nije dobar faktor za vezu. Obično ne shvataju ozbiljnost koju veze donose i lako mogu da p0vrijede partnera. Nisu dobar izbor zbog toga.

Škorpija

One su veoma strastv’ene i zbog toga često srljaj’u u nešto što nije za njih. Neće dobro promisliti prije upuštanja u veze, niti će se potruditi da bolje upoznaju tu osobu. Zato nakon nekog vremena vide da to nije za njih i p0vrijede vas. Obično žele da bude po njihovom, ispunjavaju svoje želje, a tuđe zanemar’uju.

Ovan

I oni budu brzopleti prilikom započinjenja veza. Jedno vrijeme će se truditi oko te osobe s kojom su u vezi, ali će brzo da izgu’be interesovanje i sve to početi da pružaju drugoj osobi. Nekada će p0vrijediti osobu s kojom su u vezi, bez da su toga svjesni.

Djevica

One teže nekom savršenstvu, perfekcionisti su i to može da nerv’ra drugu stranu. Pored toga, žele da sve bude po njihovom. Imaju ispad’e ljub0more, žele posvećenost, pažnju, iako oni to sve ne pružaju drugoj strani. Zato druge osobe i ne mogu dugo opstati s njima.

Kada ulazite u vezu s nekim, potrudite se da dobro upoznate tu osobu. Prednost dajte karakteru, ne fizičkom izgledu. Na kraju krajeva, živite s karakterom, ne sa izgledom. Ne ulazite u veze tek tako, da se ne biste raz0čarali ili uvidjeli da osoba nije onakvom kakvom se predstavljala.

Loading..