Ovo je bio Cecin dvojnik: Posle 300 operacija njegovo srce je puklo, pogledajte slike koje su izazvale nevericu među fanovima (Foto) – Skandal STARS

Ovo je bio Cecin dvojnik: Posle 300 operacija njegovo srce je puklo, pogledajte slike koje su izazvale nevericu među fanovima (Foto)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Ovo je bio Cecin dvojnik: Posle 300 operacija njegovo srce je puklo, pogledajte slike koje su izazvale nevericu među fanovima (Foto)

Devedesetih je karakterizirao pop glazbu, a zatim izazvao kontroverzu nakon što je potpuno promijenio svoj osobni opis i doslovno postao dvostruki Cece Ražnatović.

Pit Burns, glavni pjevač britanskog benda osnovanog pod imenom Dead or Alive, umro je nakon što je u 57. godini doživio srčani udar. Inače, u javnosti je ostao upamćen po tome što je podvrgnut preko 300 plastičnih operacija. U jednom je trenutku izjavio da je bio podvrgnut operaciji kako bi ispravio loše intervencije na licu, ali to je u jednom trenutku ispalo iz kontrole.

Činilo se da Pete pokušava namjerno nalikovati našoj Ceci, a bio je i romantična duša kako mu je rekao prijatelj, baš poput folk pjevačice. Burnsa ćemo pamtiti po njegovom velikom hitu koji je objavio pod imenom You Spin me Round, ali i po nastupu u britanskom reality showu 2006. godine.

Je li jedan od razloga zašto mu je srce oslabilo nakon operacije još uvijek nije poznato. Definitivno ćemo ga pamtiti kao velikog talenta, ali i osobu koja je potpuno promijenila svoj karakter. Usput, Ceca je jednom dala intervju u kojem je priznala da se zaljubila u pokojnog muža Željka Ražnatovića Arkana zbog njegovih ljudskih kvaliteta, a ne zbog njegove moći.

Pjevačica je tada otvoreno progovorila o svojoj neuzvraćenoj i najvećoj ljubavi prema Arkanu, kako žali što se ne sjećaju djeca njega jer su bila mala, te objasnila kako se zaljubila u Arkana kao muškarca, njegove karakterne osobine, ljudske kvalitete i fizički izgled.

-Mene zanima netko tko će me moći emocionalno pokrenuti i usrećiti, a ne njegov bankovni račun i koliko je moćan, otkrila je ovom prilikom

Loading..